top of page

Wome Deluxe Projesi

Sektörünün en geniş lobi ve restoranlarına sahip olan Wome Deluxe, zengin açık büfesi, standart odalarda bile aile odası konforunu sunan konforu ve çocuklara ayrılmış alanları ile aile dostu bir otel anlayışını benimsiyor. aile odalarında. Özel tasarlanmış kapalı havuzu, Türk hamamı, tuz odası, buhar odası ve masaj odaları ile tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz bir tatil fırsatı sunuyor. 365 gün hizmet veren otel, konuklarına dört mevsim tatil, şirket organizasyonları ve seminerlerin yanı sıra iskelede deniz ve orman keyfini sunuyor. Kır bahçesinde veya özel salonlarında masalsı düğünlere ev sahipliği yapmaktadır.


  • Wome Deluxe, Antalya Avsallar bölgesinde 120.000 m² çam ormanı içerisinde aile dostu otel konsepti ile hizmet vermektedir. 10.000 m²'lik bir orman içerisinde yer alan Bayanlar bölümü, çam ağaçlarının altında kadınların özgürce güneşlenebileceği ve denize girebileceği alanlar tasarlamıştır. Ailenizle denize girebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz karma havuzları ve plajı ile hizmet verirken, bay ve bayanlar için ayrı alanları ile aile değerlerinizi ve mahremiyetinizi de göz önünde bulunduruyor.

  • Sektörünün en geniş lobi ve restoranlarına sahip olan Wome Deluxe, zengin açık büfesi, standart odalarda bile aile odası konforunu sunan konforu ve çocuklara ayrılmış alanları ile aile dostu bir otel anlayışını benimsiyor. aile odalarında. Özel tasarlanmış kapalı havuzu, Türk hamamı, tuz odası, buhar odası ve masaj odaları ile tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz bir tatil fırsatı sunuyor. 365 gün hizmet veren otel, konuklarına dört mevsim tatil, şirket organizasyonları ve seminerlerin yanı sıra iskelede deniz ve orman keyfini sunuyor. Kır bahçesinde veya özel salonlarında masalsı düğünlere ev sahipliği yapmaktadır.

 


bottom of page